CNC spåntagning

Spåntagning af aluminium og plast med videre

Hos N.S. Teknik A/S i Nordjylland nær Midtjylland tilbyder vi spåntagning af blandt andet aluminium og plast. Vi udfører primært spåntagning for maskin- og elektronikindustrien, men vi er også underleverandør inden for andre brancher.

Boring, drejning, fræsning og anden spåntagning

Spåntagende bearbejdning består blandt andet af boring, drejning, fræsning og høvling, men det kan også være andre former for CNC-bearbejdning af emner. Moderne spåntagning sker på avancerede CNC-maskiner, som kan være computerstyrede.

Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst firma, som har fokus på at være fleksible, men også på at overholde de aftalte betingelser og leveringstider. Vi er et ungt team, som er på omkring 15 medarbejdere, og vi har over 30 års erfaring med spåntagning, CNC-bearbejdning og måling.

Samtidig har vi fokus på, at vi skal have konkurrencedygtige priser. Nøgleordene er høj kvalitet og god service, ligesom vi bestræber os på at have konkurrencedygtige priser. Vi er med andre ord et mindre, velfungerende maskinværksted, som har fokus på kunderne.​

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at få mere at vide om spåntagende bearbejdning, og vi kommer gerne med løsningsforslag. Vi tager også gerne en drøftelse om priser og muligheder, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på spåntagning eller anden CNC-bearbejdning af stål, messing, aluminium og plast.

Du kan ringe på telefon 98 58 35 10 for at høre nærmere, eller du kan sende en til os på e-mail lise.jensen@ns-teknik.dk​

Billeder af vores arbejde

(+45) 98 58 35 10
lise.jensen@ns-teknik.dk
jesper.jensen@ns-teknik.dk