CNC bearbejdning i Nordjylland

CNC bearbejdning af materialer i høj kvalitet til offshore- og energibranchen

N.S Teknik er et førende maskinværksted i Nordjylland med ekspertise i CNC bearbejdning af materialer i alle kvaliteter. Vi er specialiseret i at levere skræddersyede løsninger til offshore og energibranchen, og vi har en dygtig stab af medarbejdere, der kan dreje og fræse i de materialer, som vores kunder ønsker. Vi har investeret i en moderne maskinpark for at kunne tilbyde den bedste service til vores kunder.

Ekspertise i bearbejdning af materialer med særlige tolerancer og overfladefinish

Vi tilbyder en bred vifte af CNC bearbejdning ydelser i Nordjylland, herunder drejning og fræsning samt spåntagning i alle materialer og kvaliteter. Vi kan bearbejde alt fra stål og aluminium til plast og messing og kan levere skræddersyede løsninger til offshore- og energibranchen. Vi har ekspertise i at bearbejde materialer, der kræver særlige krav til tolerancer og overfladefinish.

Kvalitet og pålidelighed

Vi er kendt for vores høje kvalitet og pålidelighed på vores maskinværksted i Nordjylland. Vi stræber altid efter at levere det bedste resultat til vores kunder og holde dem opdateret igennem hele processen. Vi arbejder hårdt for at opbygge langvarige relationer med vores kunder og er stolte af at have en høj grad af kundetilfredshed.

Er du interesseret i CNC bearbejdning?

Hvis du søger efter pålidelig CNC bearbejdning til offshore- og energibranchen i Nordjylland, kan du trygt stole på N.S Teknik. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dine behov og ønsker, og vores dygtige medarbejdere er klar til at rådgive og hjælpe dig på bedste vis.

Du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud og mere information om vores ydelser ved at ringe til (+45) 98 58 35 10 eller sende en e-mail til Lise eller Jesper på henholdsvis lise.jensen@ns-teknik.dk eller jesper.jensen@ns-teknik.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

N-S. Tenik A/S CNC
(+45) 98 58 35 10
lise.jensen@ns-teknik.dk
jesper.jensen@ns-teknik.dk